• ikon
  Andrea Rønne Danielsson den 29-04-2015
  Så er det atter SKOVENS DAG - søndag den 10. maj 2015
  Vi holder skovens dag flere steder i kommunen, se på www.skovensdag.dk hvor I kan finde et arrangement.
  Mange forårshilsner
  Skovgruppen i Kristiansholm og Naturvejleder Helen Holm
   
 • ikon
  Andrea Rønne Danielsson den 27-04-2015
  Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj
  I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler. Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play. - See more at:
  http://www.itslearning.dk/nu-udruller-vi-nyt-mobilsite-og-ny-app-til-foraeldreintra?mkt_tok=3RkMMJWWfF9wsRonuK3Jd%2B%2FhmjTEU5z16eUkWK%2B1hJh41El3fuXBP2XqjvpVQcNkMb%2FNRw8FHZNpywVWM8TIKtUVt8VxOAzhD2g%3D#sthash.qwbZ6gNS.dpuf
 • ikon
  Andrea Rønne Danielsson den 08-04-2015
  Kære alle
  Årets Børnekulturfestival er på trapperne. Igen i år indledes festivalugen med åbningsfest på Grønnegades Kaserne, Kulturcenter, hvor Ulla Abdullas Coco Bongo Band sammen med Næssi vil skyde det hele i gang med festligste manér.
   
  Som noget nyt findes programmet for festivalen ikke i trykt fysisk form, men er kun tilgængeligt online.
   
  Der er meget at glæde sig til i programmet for festivalen der i år har undertitlen ”Børnenes By”, og du kan læse hele programmet på www.naessi.dk, hvor også tilmeldingsblanketten findes.
   
  Mvh
  Arbejdsgruppen for
   
  Børnekulturfestival 2015
  Mærk Næstved – Børnenes By
   
   
 • ikon
  Andrea Rønne Danielsson den 24-03-2015
  Mobning skal forebygges og stoppes i fællesskab.
  Mobning er børns problem, men de voksnes ansvar. Du spiller som forælder en vigtig rolle i forhold til at styrke det gode fællesskab og bekæmpe mobning.
  Børns Vilkår og TrygFonden står bag kampagnen #DeVoksnesAnsvar, som sætter fokus på, at mobning skal løses i fællesskabet. Sammen kan vi skabe god trivsel for alle børn.
  Følg linket http://www.bornsvilkar.dk/devoksnesansvar/ og få gode råd til, hvordan du kan være med til at forebygge og stoppe mobning i dit barns klasse.  Du kan også finde inspiration til forældrerådet og læse hvordan en forældregruppe i samarbejde med børn og lærere fik stoppet mobning i klassen.