Stefan Gents den 25-06-2015
    Kære elever og forældre

Så nærmer sidste skoledag i dette skoleår sig, og sommerferien er lige på trapperne. Her vedhæftet feriebrev, og et ønske om I alle får en fantastisk sommer. Vi glæder os til at se jer igen den 10. august.

Holsted Skole
    Andrea Rønne Danielsson den 23-06-2015
    Kære forældre på Holsted Skole
    Vores sæson i Moonlight er netop slut, og det må siges at have været en succes.
    I år er vi gået fra at holde 2 diskoteker om måneden, til at holde 3.
    I det nye skoleår (15/16) udvider vi endnu engang vores diskoteker fra 3 til 4.
    Dette skyldes at børnene er så glade for at komme hos os, at vi bliver nød til at dele årgangene op på en anden måde.

Fremover bliver inddelingen således.

Sunkids er for 0. og 1. klassetrin.
    Moonkids er for 2. og 3. klassetrin.
    Sunshine er for 4. 5. og 6. klassetrin.
    Moonlight er for 7. og 8. klassetrin.

Dette betyder samtidig at vi har endnu mere brugt for frivillige forældre til at hjælpe os.

Kunne du godt tænke dig at hjælpe os, så benyt nedestående link for at tilmelde jer.
    I må meget gerne også tilmelde jer diskoteker hvor jeres egne børn ikke deltager.
    Særligt har vi brugt for hjælp til Moonlight diskotek (7-8. klasse)

Hjælpe ved Sunkids

Hjælpe ved Moonkids

Hjælpe ved Sunshine

Hjælpe ved Moonlight

Gå ind og "synes godt om" http://www.facebook.com/ungdomsklubbenmoonlight  så du får de seneste nyheder.

Ungdomsklubben Moonlight

Andrea Rønne Danielsson den 23-06-2015
    Så er brugertilfredshedsundersøgelsen slut. Tak for jeres indsats med at svare.
    Vedhæftet er resultatet af elevkonkurrencen.
    Andrea Rønne Danielsson den 18-06-2015
    Læs bøger i sommerferien og vind præmier på Pallesgavebod.dk
    Nu du alligevel skal læse bøger i din sommerferie, så husk Sommerbogen!
    Fredag den 19. juni starter bibliotekets faste sommeraktivitet for børn, ”Sommerbogen”. Læs 3 bøger og fortæl om dem på www.pallesgavebod.dk, husk brug dit UniLogin. Her kan du også udskrive et læse-bevis og tage det med på dit bibliotek - så får du en gratis bog med hjem!  Der er mange forskellige konkurrencer på www.pallesgavebod.dk samt på https://instagram.com/pallesgavebod/
    Sidste frist for aflevering af læse-bevis er fredag den 23. august.

Andrea Rønne Danielsson den 21-05-2015
    Kære Forældre
    FamiliePakken er et tilbud til svært overvægtige børn i alderen 5 – 17 år og deres forældre, bosat i Næstved Kommune. Tilbuddet indeholder et behandlingsforløb med en sygeplejerske og diætist på Næstved Børneambulatorium, samt et undervisningsforløb med undervisere fra Næstved Kommune på en lokal skole. For at blive henvist til tilbuddet skal I enten kontakte jeres barns sundhedsplejerske eller egen læge. Læs mere om, hvad tilbuddet indeholder på kommunens hjemmeside: