• ikon
  Stefan Gents den 27-03-2015
  0.-3. klasse afholdte læsningens dag med bl.a. Sigurd Barret 

  Se mere i vedhæftet klip. 

  http://www.tveast.dk/artikler/sigurd-barret-moedte-800-boern-i-naestved
 • ikon
  Stefan Gents den 26-03-2015
  Entreprenørskab på 4. årgang
   
  Holsted Skole har arbejdet med innovation og entreprenørskab for at skabe verdens bedste læserum. Næstved-Bladet var forbi skolen, og du kan her læse artiklen og se de gode billeder.  
 • ikon
  Andrea Rønne Danielsson den 24-03-2015
  Mobning skal forebygges og stoppes i fællesskab.
  Mobning er børns problem, men de voksnes ansvar. Du spiller som forælder en vigtig rolle i forhold til at styrke det gode fællesskab og bekæmpe mobning.
  Børns Vilkår og TrygFonden står bag kampagnen #DeVoksnesAnsvar, som sætter fokus på, at mobning skal løses i fællesskabet. Sammen kan vi skabe god trivsel for alle børn.
  Følg linket http://www.bornsvilkar.dk/devoksnesansvar/ og få gode råd til, hvordan du kan være med til at forebygge og stoppe mobning i dit barns klasse.  Du kan også finde inspiration til forældrerådet og læse hvordan en forældregruppe i samarbejde med børn og lærere fik stoppet mobning i klassen.
   
 • ikon
  Andrea Rønne Danielsson den 19-02-2015
  Kære Forældre
  FamiliePakken er et tilbud til svært overvægtige børn i alderen 5 – 17 år og deres forældre, bosat i Næstved Kommune. Tilbuddet indeholder et behandlingsforløb med en sygeplejerske og diætist på Næstved Børneambulatorium, samt et undervisningsforløb med undervisere fra Næstved Kommune på en lokal skole. For at blive henvist til tilbuddet skal I enten kontakte jeres barns sundhedsplejerske eller egen læge. Læs mere om, hvad tilbuddet indeholder på kommunens hjemmeside:
  http://www.naestved.dk/Borger/SundhedHelbred/Sundhedstilbud/SundhedstilbudTilBoernOgUnge.aspx